KELAS TRIAL PERCUMA

KELAS TRIAL PERCUMA

Terima kasih kerana berminat menyertai channel telegram CikguAzleen KMO.

Ini adalah reward yang saya janjikan kepada anda.

PERCUMA!! 4x Kelas Online Pengenalan Fonik yang memperkenalkan 5 bunyi dan bagaimana menggabungkannya untuk membaca perkataan mudah seperti ibu, abu, ana dan ani, BERNILAI RM100.

PERCUMA: 1x set kit mula belajar (water colour, krayon, playdoh, pensel, pemadam, stickers, button badge, bahan membuat carta poket mini) bernilai RM50!

BONUS: Dijemput masuk ke Telegram Channel Cikgu Azleen KMO untuk pelbagai lagi tips dan video tentang mengajar anak membaca lancar bernilai RM1,997.Dikongsi dan ditaja oleh Cikgu Azleen, founder Kelas Membaca Online Whiztots, mempunyai pengalaman mengajar membaca selama 13 tahun, pernah berkhidmat sebagai Guru Pemulihan Khas dengan Kementerian Pendidikan Malaysia dan merupakan Certified Trainer Kaedah Fonik Gabung Bunyi Bacalah Anakku & Readeasy.

Beliau telah membantu lebih 1000 orang kanak-kanak belajar membaca dengan kaedah ini. Beliau juga telah melatih lebih 3000 ibu bapa dan guru menggunakan kaedah ini untuk mengajar kanak-kanak membaca di rumah dan sekolah sejak tahun 2016.

Kaedah Fonik Gabung Bunyi Bacalah Anakku juga telah dipercayai oleh lebih 10,000 ibu bapa sejak ia diperkenalkan pada tahun 1996 lagi.Isi borang dibawah sekarang dan kami akan bawakan anda ke channel telegram untuk mendapatkan reward PERCUMA yang dijanjikan.
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisiWhatsApp